Experiment artistic inedit la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” își propune să își supună publicul unui experiment unic: punerea în scenă a aceluiași spectacol prin folosirea a trei perechi de actori diferiți.

Deși textul va rămâne neschimbat, gălățenii vor avea parte de interpretări noi, fiecare tandem aducând o notă personală rolurilor puse în scenă.

Duminică, 16 august, locuitorii orașului dunărean se vor putea delecta cu comedia Liselotte în mai de Zsolt Poszgai, interpretată de actorii Carmen Albu și Ciprian Brașoveanu pe scena în aer liber a teatrului.

Prețul unui bilet este de 21 de lei și poate fi achiziționat online de pe site-ul https://bilete.fanitardini.ro

Această reprezentație a fost concepută de regizor și de scenarist pentru a fi jucată exclusiv într-un spațiu deschis, cât mai departe de cadrul sobru al sălii de spectacol.

Mai mult decât atât, aceștia le promit spectatorilor o atmosferă plină de umor, alcătuită dintr-un colaj de evenimente, care va fi, de fapt, paravanul ce ascunde tragicul din spatele unei mari teme a literaturii universale: singurătatea.

 Cei șase actori din teatru vor forma trei perechi, deci vor fi trei spectacole la rând. Cătălin Vasiliu (regizorul n.r.) a considerat că ar fi interesant ca publicul să poată vedea piesa în interpretarea mai multor actori. Dacă doriți, uitați-vă la un spectacol, dacă doriți, la toate cele trei. Pentru că personalitățile actorilor promit o experiență diferită cu un singur text.” îi îndeamnă dramaturgului Zsolt Poszgai, rugându-i să participe la această experiență cu mintea și inima deschisă.

Recomandat0 recomandăriPublicat în Actualitate

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Supportscreen tag